Over ons

De som van ambachtelijk maatwerk in kwaliteitsleder en commerciële vernieuwing.

Over ons top banner

Waar een meester-lederbewerker en een jong commercieel talent de handen in elkaar slaan, ontstaat puur vakmanschap met liefde voor de stiel.

Marc Verbeure

Marc Verbeure

Zaakvoerder / Atelier verantwoordelijke

Marc Verbeure is een ambachtelijke lederbewerker van de tweede generatie: al op jonge leeftijd leerde vader Verbeure hem de kneepjes van het vak. Nu, een paar decennia later, is Marc zowat de laatste der Mohikanen. Door zijn passionele liefde voor het metier laat de meester-lederbewerker zijn producten in geen geval buitenshuis behandelen, en dat is een unicum in België. Ook een al te commerciële koers was nooit een optie, want Marc staat voor een persoonlijke aanpak en ambachtelijke lederproducten van absolute topkwaliteit. De garantie is dat elk materiaal en elke creatie door zijn kennershanden passeert.

Ons ambachtelijk maat- en stanswerk
is uniek in België

Ook Thibaud Stevens weet alles over lederbewerking. Voor zijn periode in Verstee, deed hij ervaring op in een iets grotere en industriële lederomgeving. Binnen zijn eerder verkoopgerichte functie ontpopte Thibaud zich tot een commercieel rastalent. En toch: toen het commerciële aspect naar zijn mening te vaak de bovenhand moest halen op de pure, onversneden kwaliteit, vond hij het tijd voor iets nieuws. Ook voor hem zijn de authenticiteit en de kwaliteit van met liefde vervaardigde producten het allerhoogste goed. Het hoeft dus niet te verbazen dat Stevens zijn nieuwe uitdaging vond als medevennoot van Marc Verbeure: de geboorte van Verstee Leather Crafts.

Thibaud Stevens

Thibaud Stevens

Zaakvoerder / Commerciëel verantwoordelijke

Traditie in moderne vorm

De geschiedenis van beide vennoten maakt Verstee Leather Crafts tot een referentie op het gebied van lederbewerking. In deze onderneming versmelt het metier van twee generaties ambachtelijk vakmanschap met de skills van een jong en technisch onderlegd commercieel talent dat in een industriële omgeving gelooid werd. Verstee is traditie in moderne vorm.

Wat Marc en Thibaud bindt, is hun liefde voor het vak, hun honger naar authenticiteit. Het is de gezamenlijke uitdaging van het streven naar een uniek product: zoals geen twee dierenhuiden dezelfde zijn, zo is elk product van Verstee een uniek item. Voeg daar nog uiterst persoonlijk contact met de klanten aan toe, en dan begrijpt u waarom die laatste de grote winnaars zijn.

Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?
Of een project op maat voor Verstee?