Over ons

De som van ambachtelijk maatwerk in kwaliteitsleder en technologische vernieuwing.

 
Over ons top banner

Waar een meester-lederbewerker en ervaren ondernemers de handen in elkaar slaan, ontstaat puur vakmanschap met liefde voor de stiel.

 

 
 
 
 
Marc Verbeure

Marc Verbeure

Meester-Lederbewerker

Traditie in moderne vorm

De geschiedenis en de combinatie van de drie vennoten maakt Verstee Leather Crafts tot dé referentie op het gebied van lederbewerking & -productie in België. In deze onderneming versmelt het metier van twee generaties ambachtelijk vakmanschap met de skills van 2 ondernemers die én technisch én commercieel onderlegd zijn. Verstee is voortaan traditie en ambacht in moderne vorm.

Wat Marc, Guy en Isabel bindt, is hun liefde voor het vak & authenticiteit en het houden van mooie dingen. Hun gezamenlijke uitdaging bestaat erin om te streven naar unieke producten voor uiteenlopende sectoren en markten.

Ons maat- & stanswerk en afwerking
is uniek in België

 
 
 
 

Marc Verbeure is een ambachtelijke lederbewerker van de tweede generatie: al op jonge leeftijd leerde vader Verbeure hem de kneepjes van het vak. Nu, een paar decennia later, is Marc in België zowat de laatste der Mohikanen. Door zijn passionele liefde voor het metier worden alle bewerkingen gedaan door Marc zelf of ze worden uitgevoerd onder supervisie van de meester-lederbewerker in het Verstee Leather Crafts atelier, en dat is een unicum in België. Marc en zo ook Verstee Leather Crafts staat voor ambachtelijke lederproducten van absolute topkwaliteit. De garantie is dat elk materiaal en elke creatie door zijn kennershanden passeert.

Guy Debruyne & Isabel Dochy

Guy Debruyne & Isabel Dochy

vennoten

In 2021 besliste Marc om de toekomst van Verstee Leather Crafts te verzekeren door Guy Debruyne en Isabel Dochy binnen te halen als vennoten. Guy en Isabel kennen het bedrijf sinds jaren en weten wat Verstee Leather Crafts betekent  voor de Belgische "leder"ambacht. Met meer dan 20 jaar ervaring in de productie en verwerking van rubber & kunststoffen zijn Isabel en Guy de ideale partners. Hun technologische en commerciële ervaring gekoppeld aan de vakmanschap van Marc, maakt dat Verstee BV meer dan ooit klaar is voor de toekomst. Ook voor hen staan authenticiteit en kwaliteit centraal.

Contacteer ons

Niet gevonden wat u zocht?
Of een project op maat voor Verstee?