Exclusieve lederen tafelnappen op maat, voor restaurant Culinair in Lauwe

Exclusieve lederen tafelnappen op maat, voor restaurant Culinair in Lauwe

Restaurant Culinair uit Lauwe is al geruime tijd een vaste waarde in de wereld van de gastronomie.

Met een meer dan uitstekende 15/20 in de Gault et Millau-gids en prachtige beoordelingen in de andere gastronomische gidsen, is Culinair absoluut een te ontdekken parel voor foodies.

Chef Steven verloor zijn hart aan gastronomie en gastvrijheid tijdens zijn opleiding aan de hotelschool van Ter Groene Poorte. Sindsdien is hij verslaafd aan het experimenteren met nieuwe producten en stijlen. Als Steven niet in zijn kookpotten roert, inspecteert hij samen met zijn (gast)vrouw Lisa nieuwe restaurantconcepten in binnen- en buitenland. Recent openden ze een Bed & Breakfast naast hun restaurant, zodat de gasten na hun lunch of diner kunnen overnachten in dezelfde warme sfeer.

De klassieke stoffen tafellakens werden vervangen door op maat gemaakte lederen tafelnappen.

Een nieuwe look.

In 2019 kreeg het Culinair een grondige make-over. Naast het interieur en het meubilair kreeg ook de tafelaankleding een opfrisbeurt. Zo werden de klassieke stoffen tafellakens vervangen door op maat gemaakte lederen tafelnappen. Voor deze nappen koos Verstee voor hun ‘Sicily leder’. Een soepel, afgedekt volnerfleder van premium kwaliteit. Deze nappen draperen prachtig over de nieuwe tafels en zorgen voor de unieke en exclusieve uitstraling die eigenaars Steven en Lisa voor ogen hadden.

Exclusieve lederen tafelnappen op maat, voor restaurant Culinair in Lauwe.

Exclusieve lederen tafelnappen op maat, voor restaurant Culinair in Lauwe.

Ook een exclusief project voor Verstee?

Contacteer ons

Foto’s: Bart Albrecht